Lütfen bekleyin..



Batman’a Yeni Gençlik Merkezi Müjdesi

01 Kasım 2021, 08:21 - Okunma: 411

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Batman’a geldi. Bakan Kasapoğlu ilimiz ziyaretlerinde, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Bakanlığın Genel Müdürleri ve bürokratları eşlik etti. Bakan Kasapoğlu’nu Havalimanında; Vali Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, AK Parti İl Başkanı Akif Gür

, ilçe ve belde belediye başkanları ile kamu kurum yöneticileri karşıladı. 
BAKAN KASAPOĞLU, VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ
Valiliği ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, Vali Hulusi Şahin ile bir süre görüştü. Ardından basına kapalı gerçekleşen İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Bakan Kasapoğlu, daha sonra Batman 4. Kitap Fuarı'nı ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi. Gençlere hitap eden Bakan Kasapoğlu, Batman’ın çok kıymetli bir şehir olduğunu belirterek, “Batman genç bir şehir o yüzden bugüne kadar Batman’ın gençleri için hep çalıştık ve bundan sonrada daha çok çalışacağız. Aynı zamanda burada kitap fuarı var, biz hep okuyan, düşünen ve irdeleyen gençler diyoruz, bu anlamda kitap fuarı çok önemli bir etkinlik, fuarın düzenlemesinde emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.  


‘BATMAN’IN TÜM İLÇELERİNDE GENÇLİK MERKEZLERİ AÇACAĞIZ’
Batman’da gençlik ve spor yatırımlarını artıracaklarını ifade eden Bakan Kasapoğlu, “Gençlik merkezlerimiz var. Batman’da bundan sonra bir yıl içerisinde tüm ilçelerimizde Gençlik merkezi olacak, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Futboluyla, basketboluyla, tenisiyle ve voleyboluyla tüm imkanları inşallah artıracağız. İnşallah yeni sporcular, yıldızları ve şampiyonları sizlerin arasından çıkaracağız. O yüzden hem tesislerimize hem de gençlik merkezlerimize sizleri bundan sonra daha sık bekliyoruz” diye konuştu.  Konuşmanın ardından gençlerin taleplerini dinleyen Bakanımız,  ardından kitap fuarındaki yayınevi stantları ziyaret etti.


BAKAN KASAPOĞLU, SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ
TPAO yerleşkesindeki Batman Petrolspor'un altyapı tesislerini ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, farklı spor branşlarındaki sporcularla bir araya gelerek, onlarla sohbet etti. Bakan Kasapoğlu, daha sonra ilimizde üniversite öğrencilerine hizmet veren Batman Seyyid Bilal Erkek Öğrenci Yurdunda ve ilimizde gençlere yönelik çeşitli kurslar düzenleyen Petrolkent Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı. 
BAKAN KASAPOĞLU, TARİHİ HASANKEYF İLÇESİNDE ZİYARETLERDE BULUNDU
İlimiz merkezdeki incelemelerin ardından Hasankeyf ilçemizi ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, ilçede, Dicle Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce hayata geçirilen "Altın Yüreklerle Tarihe Derin Dalış" programının açılışını yaparak,

Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Baraj Gölü’ne dalış yapan dalgıçları bir süre izledi. Daha sonra Batman Üniversitesi merkez kampüsündeki Batman Üniversitesi Genç Ofisini ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, gençlerin gerçekleştirdikleri etkinlikleri bir süre izledi. Bakan Kasapoğlu, ilçedeki ziyaretleri kapsamında tekvando branşı sporcusu Müzeyyen Talayhan’ın ailesini evinde ziyaret etti.
ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU
İlimiz merkez Av. Sedat Özevin Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti ve kendilerine kitap hediye etti. İlimizde çalışan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Bakan Kasapoğlu; gazetecilere gençlik ve spor alanında yapılan ve yapılacak projeler hakkında bilgi verdi ve basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=