Lütfen bekleyin..



Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonuna yoğun ilgi

01 Kasım 2021, 08:18 - Okunma: 296

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında İlimizde düzenlenen etkinlikler; Vali Hulusi ŞAHİN ve Eşi Ebru ŞAHİN’in ev sahipliğinde verilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu ile son buldu.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuaye salonunda pandemi tedbirleri dikkate alınarak gerçekleştirilen kabul törenine;

Vali Hulusi ŞAHİN,  Batman Üniversitesi Rektörü İdris Demir, Batman Eski Milletvekillerinde Faris Özdemir, , kamu kurum yöneticileri, Emniyet ve TSK mensupları, siyasi parti yöneticileri, il genel meclis üyeleri, STK ve meslek odaları temsilcileri, muhtarlar, gaziler, şehit yakınları,  iş adamları ve  çok sayıda vatandaş katıldı.Vali Hulusi ŞAHİN, Eşi Ebru ŞAHİN ile birlikte masaları tek tek dolaşarak davetlilerin bayramlarını kutladılar.Cumhuriyetimin 98. kuruluş yıl dönümünde davetlileri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Vali Şahin,  gündüz havanın yağmurlu olmasından dolayı Cumhuriyet Bayramı kutlama programını kısa tutuklarını ifade ederek, “Ama Cumhuriyetimizin ateşi, coşkusu ve sevinci hiçbir şekilde kalbimizde azalmaz. Yağışa rağmen öğrencilerimiz ve gençlerimiz alanı doldurmuştu” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=