Lütfen bekleyin..



İyi Parti Lideri Meral Akşener’e Batman'da yoğun ilgi

29 Ekim 2021, 14:00 - Okunma: 581

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Batman'da esnaf ziyaretinde bulundu, partililerle bir araya geldi. Yoğun bir kalabalığın karşıladığı Akşener Batman şehir merkezinde esnafla buluştu, Sason’da vatandaşlara hitap etti. İyi parti il başkanı Kısmet Çelik ve partililerin karşıladığı Akşener beraberindeki partililerle esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla görüştü, sorun ve talepleri dinledi. Batman'ın

Sason ilçesinde esnaf ziyareti adeta mitinge dönüştü. Akeşener’in Batman ziyareti renkli görüntülere sahne oldu.

 "SADECE ESNAFIN DERDİNİ DİNLEDİM"
Genel Başkan Akşener Sason meydanında yaptığı konuşmada “Ben, 22 aydır il il, ilçe ilçe, esnaf esnaf geziyorum. Tek bir amacım var. Türkiye, çok uzun zamandır şuculuk buculuk üzerinden kutuplaştırılarak oy veriyor ve siyasetçi hiç yorulmuyor. Biz siyasetçiler, sizin dertlerinizi dinleyip ona çözüm üretmek yoluyla rekabet etmeye kalktığımızda biz yorulacağız, siz faydalanacaksınız. 22 ay içerisinde hiçbir dükkânın içinde hiçbir partiyi yermedim, propaganda yapmadım.

Sadece esnafın derdini dinledim. Çözüm önerilerini aldım. Meclis’te konuşmalarımla; milletvekili arkadaşlarımız soru önergesi, kanun teklifi, araştırma önergesi olarak Meclis gündemine getirdik. Hem iktidarın dikkatini size çekmek üzere, hizmet yapmasını sağlamak üzere hem de sizin dertlerinizi Türkiye’de yaşayan herkesin duyması üzerine bir politik yol yürüyoruz, ben ve arkadaşlarım. Bu, seçmenin velinimet olmasını sağlamak için bir yolculuk. Bunu birlikte el ele vererek başaracağız.


 "3600 EK GÖSTERGEYİ SÖYLEDİLER, YAPTILAR MI?"
Seçmen velinimet olursa sizin çocuklarınız işsiz gezerken 5 maaşlı danışmanlar olmaz. Aşağıda girdiğim manav dükkanında domates 8 buçuk lira olmaz; çiftçinin mazotu, ilacı, gübresi alıp başını tepelere çıkmaz. Ve seçmen velinimet olduğu zaman Sason-Muş yolu yapılır. Her gelen söz verdi ama yapmadılar. Seçim zamanı geldiği zaman, sizi ‘şuculuk buculuk’ diyerek birbirinizle kavga ettiriyorlar. Devlet memuru arkadaşlarım karşımda duruyor; 3600 ek göstergeyi söylediler, yaptılar mı? Hayır. Emekli maaşları; bin 500 liraya emekli maaşı olur mu, bu paraya kim geçinebilir? Sizin de velinimet olmanızı biz sağlarsak eğer, bütün emekli maaşları en az asgari ücret kadar olur. Bu yolculukta sizden destek istiyorum, bu konuda kararlı olun.”dedi. İyi Parti İl Başkanı Kısmet Çelik Batmanlıların gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ederek Genel başkanlarının Batman'dan memnun bir şekilde ayrıldığını belirtti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=