Lütfen bekleyin..



‘Kahramanlık Türküleri’ temalı konser düzenlendi

29 Ekim 2021, 13:18 - Okunma: 282

Üniversite Batı Raman Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda 27 Ekim 2021 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri tarafından bir konser verildi.Konsere ATAM Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özgen, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, ATAM Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Erdal Aydoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, Fen Edebiyat

Fakültesi Dekanı Filiz Akbaş, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Konserde bir konuşma yapan Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerle farklı etkinliklerde bir araya gelmiş olmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Üniversitemizin büyük hedeflerinin olduğunu ve bunları gerçekleştirme yolunda önemli çalışmaların yapıldığını belirten Rektör Demir, öğrencilerimize daha doyurucu müfredatlar sunma amaçlarını gerçekleştireceklerini dile getirdi. Tiyatro, sinema, konferans, sempozyum ve konser gibi etkinlikleri çok önemsediklerini ifade eden Rektör Demir, “Bilgiyi enerjiye dönüştüren bir üniversite olarak sizlerin bu enerjisini derslerinde de görmeyi bekliyoruz.” dedi. Rektör Demir’in konuşmasının ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri tarafından sunulan türkülerle keyifli dakikalar yaşandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=