Lütfen bekleyin..



Deva Partisi il başkanı Müjdeci: ‘Kazanımlarımızı korumalıyız’

29 Ekim 2021, 13:11 - Okunma: 307

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılı nedeniyle yayınladığı mesajda cumhuriyetin ve demokrasinin kazanımlarına vurgu yaptı. DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci tarafından yapılan açıklamada, "Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyetimizin 98. yaşını kutlamanın mutluluğunu

yaşıyoruz. Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum." dedi. 
"PARLAMENTER SİSTEME İHTİYACIMIZ VAR" 
Türkiye'nin son dönemde karanlık bir rejimin etkisi altına girdiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Türkiye'nin kuruluşunun 2'nci yüzyılına doğru ilerlerken demokrasi kırıntılarının bile vatandaşa fazla görüldüğü bir sistemin içerisine sürüklendik. Başkanlık adı verilen bu sistem ülkenin her alanda hızla gerilemesine imkan sağladı. Ülkemizin hızla güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişini sağlamak; bu topraklarda yaşayan vatandaşlarımıza refahı, demokrasiyi, çoğulculuğu getirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Cumhuriyetin, demokrasinin, özgürlüğün ve bağımsızlığın kazanımlarının hızla eridiği bir ortamda, kuruluş ilkelerinin öneminini anlamalı ve bunları korumak için genciyle, öğrencisiyle, kadınıyla, erkeğiyle, çiftçisiyle, esnafıyla, sanayicisiyle birlikte çaba ortaya koymalıyız." ifadelerini kullandı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=