Lütfen bekleyin..



Sevilen İş Adamı Eski Siyasetçi Bağ Vali Şahin'le görüştü

29 Ekim 2021, 13:34 - Okunma: 606

Batman’da uzun yıllar AK Parti İl Başkanlığı ve aktif siyaset yapan iş adamı Muzaffer Bağ, bir dizi temaslarda bulunmak üzere memleketi Batman’a geldi. Geçmiş dönemde Batman başta olmak üzere, bölgedeki siyasi ve ekonomi alanlarında birçok hizmetlere imza atan, bölge halkı tarafından oldukça sevilen Muzaffer Bağ, bir dizi resmî görüşme,

 açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere doğup büyüdüğü Batman’da. İlk görüşmeyi Vali ve Belediye Başkan vekili Hulusi Şahin ile gerçekleştiren Bağ, önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladığı bazı projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından açıklamada bulunan Bağ; “Sayın Valimiz ve belediye Başkan vekilimiz Hulusi Şahin Batman’a hizmetler ve bir çok alanda büyük bir şanstır. Ona destek verip sahip çıkmalıyız. Kısa zamanda birçok projeye imza attı. İstanbul’da yaşayan bir Batmanlı olarak gurur duyduk. Her zaman yanındayız.” dedi.   
İstanbul Başakşehir Belediye Başkan adayı adayı dönemindeki başarılı çalışmalarından adından söz ettiren iş insanı ve siyasetçi Muzaffer Bağ, kente yeni bir heyecan getirdi. Bağ’ın Vali Şahin’e yaptığı ziyarette Mil-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıkılmaz’da eşlik etti.   


  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=