Lütfen bekleyin..



Aydın Hamidi İş adamlarını Batman’da ağırladı

29 Ekim 2021, 13:35 - Okunma: 1266

Petrol City AVM’nin en büyük ortaklarından Kentin sevilen ailesinden Hamidi ailesinden İş insanı Aydın Hamidi şehir dışından çok sayıda iş adamı ve seçkin davetliyi Batman’da ağırladı. Rize’nin köklü ailelerinden Rize Pazar Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Çakır inşaat sahibi Neşet Çakır, Avukat Hasan Çakır, Angel grup Örsan Tekstil sahibi Yusuf Köksal, Sanatçı Ferman Toprak ve aralarında

 iş adamlarının da bulunduğu heyet Batman’da iş insanı Aydın Hamidi’nin misafiri oldular. Bölgeye ilk kez gelen misafirler gösterilen yakın ilgi ve alakadan son derece memnun kaldılar.   
KEMAL SİNANLI KÖYÜNDE AĞIRLADI 
Batman’a kazandırılan Petrol City AVM’ye tam not veren misafirler akşam saatlerinde Bismil Bademli köyünde Kemal Sinanlı’nın misafiri oldular. Sinanlı ailesinin çiftlik evinde ağırlanan misafirlere ünlü aşçı Hacı Fevzi tarafından hazırlanan kaburga yemeği ikram edildi.

Oldukça nezih bir ortamda gerçekleşen ziyarette ev sahibi Kemal Sinanlı il dışından gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Ziyarette konuşan Rize’nin köklü ailelerinden iş adamı Neşet çakır kendilerini Batman’da ağırlayan İş adamı Aydın Hamidi ve köyünde misafir eden Kemal Sinanlı’ya teşekkür etti. Yemekli program gerçekleşen sohbetten sonra toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.    

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=