Lütfen bekleyin..



CHP Batman’da atağa geçti: 240 aile daha katıldı

29 Ekim 2021, 12:49 - Okunma: 615

CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar, AKP’de son dönemlerde çıkan skandallara ve ekonomik gidişata tepki gösteren 240 ailenin CHP’ye katıldığını duyurdu. Son dönemlerde TÜGVA belgelerinin ortaya çıkması ve Merkez Bankası’nın aldığı faiz kararı AKP’ye yönelik tepkileri artırdı. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Merkez Bankası başta olmak üzere devletin bağımsız olması gereken

birçok kurumuna yönelik baskısı ve Anamuhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehditlerle hedef alması en çok tepki çeken konular arasında. 

240 AİLE ‘YETER’ DEDİ
Ülkenin birçok yerinden yükselen tepkilerin bir örneği de Batman’da yaşandı. 240 aileden oluşan grup, AKP’ye tepki göstererek CHP’li Hüseyin Yaşar’a ulaştı. Yaşar ile görüşen grup, CHP’ye katılmak istediğini belirtti. 240 ailelik katılımın, CHP’nin Batman’da dikkat çeken bir siyasi güç haline getirdiğini söyleyen Yaşar, “Halkımız ülkenin her yerinde olduğu gibi Batman’da da bizleri tercih ediyor. Ülkemizi AKP ve ortağı MHP’nin soktuğu bu durumdan kurtarmak ve halkımıza refah getirmek için yola çıktık. Bu aileler de bize omuz verdi. Kendilerine bu desteklerinden dolayı kutluyorum” dedi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=