Lütfen bekleyin..



Kitap Fuarına Görkemli Açılış

27 Ekim 2021, 14:05 - Okunma: 315

Batman Valiliği ve Batman Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenecek ve 100’ün üzerinde yayınevi ile çok sayıda yazarın konuk olacağı Batman 4.Kitap Fuarının açılışı Vali Hulusi Şahin ve Protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 12 gün boyunca açık olacak Kitap fuarının açılışına Batman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Ak Parti Batman il başkanı Akif Gür, MHP Batman il başkanı Kerem Demir,

Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kurum müdürleri ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
KİTAP FUARI BATMAN’A MARKA DEĞER KAZANDIRACAK.
Açılış öncesinde konuşan Vali Hulusi Şahin geçen yıl pandemi nedeniyle gerçekleştiremedikleri Kitap fuarını bu yıl büyük bir katılımla gerçekleştirdiklerini belirterek 
Fuar süresince pandemi tedbirlerinin uygulanacağını ve girişlerde HES kodu sorgulaması yapılacak. Aşı olan vatandaşlar fuarı ziyaret edebilecek. Vali şahin Batman’daki tüm öğrencilere de davetiye gönderdiklerini belirterek öğrenciler için 800 bin TL değerinde hediye çekide dağıtılacağını vurguladı.


“YAZARLARIMIZLA, YAZAR ADAYLARIMIZI BULUŞTURUYORUZ”
Vali Şahin konuşmasında “Batmana yakışır bir kitap fuarı olacak. Kitap fuarı Batmana bir marka değeri kazandıracak. Batman’ın kitapla buluşmasını olabildiğince daha fazla sağlayabilmenin çabası içindeyiz. Ben Batman’a göreve başladığımda ilimiz nüfus olarak 36. İldi. Şu an 34. İl konumunda. Türkiye’de en fazla nüfus artışı gösteren 4. İliz. Genç nüfusta 7. Sıradayız. Çok dinamik bir nüfusumuz var. Burada sadece yayın severleri kitapseverleri buluşturmuyoruz. Burada aynı zamanda yazarlarımızla yazar adaylarımızı buluşturuyoruz.

Burada konferanslar, Konserler, paneller yapılacak. Dolu dolu 12 gün yaşayacağız. Tüm Batman halkı davetlidir. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilirken, Vali Şahin ve beraberindeki heyet stantları ziyaret ederek yazar ve yayıncılarla sohbet ettiler. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=