Lütfen bekleyin..



Kapatılan taziye evleri açılsın talebi

27 Ekim 2021, 12:49 - Okunma: 235

Bağlar Mahalle Muhtarı Mazhar Yiğt, pandemiden dolayı kapatılan taziye evlerinin açılması talebinde bulunduPandemiden dolayı kapatılan taziye evlerinin normalleşme çerçevesinde yeniden açılarak, pandemi kuralları çerçevesinde hizmet vermesi gerektiğini ifade eden Bağlar Mahalle Muhtarı Mazhar Yiğit, şöyle konuştu : "Koronavirüs salgını nedeniyle

 getirilen tüm kısıtlamalar. E sokağa çıkma kısıtlaması  uygulamaları ile şehirlerarası seyahat kısıtlamaları kalktı. Ayrıca salgının başından beri kapalı olan sinema salonu, oyun salonu ve benzeri mekanlar da açıldı. Oysa düğünler yapılıyor. Toplantılar yapılıyor. Oralarda bulaş olmuyor da sadece Taziye evlerinde mi oluyor. Komşu illerde ve ilçelerimizde  taziye evleri açık ama Batman merkezde kapalı. Kimi evlerinin bahçesinde kimi de merdiven altında bir şekilde taziyesini yapıyor. Hatta yapılan taziyeler sağlıksız bi şekilde yapışıyor. Yer darlığı nedeniyle  mescid ve  lavabo yok. Bizlerde Muhtarlar olarak vatandaşlarımızdan  taziye evlerinin açılması noktasında talepler alıyoruz Vatandaşlarımız  taziye evlerin kapalı olması sebebiyle  biz muhtarlara sitemde bulunuyorlar. Vatandaşlarımızdan  taziye evlerinin açılması noktasında talepler  alıyoruz. Bizlerde yetkililelere taziye evlerin açılması talebinde buluyoruz "

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=