Lütfen bekleyin..



AK Parti Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

25 Ekim 2021, 13:38 - Okunma: 245

Parti binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür ve partililer katıldı.Batman’da yapılması planlanan projelerin takipçisi olduklarını dile getiren Özdemir, Batman’a ilişkin bütün projelerin altında da AK Parti’nin imzasının olduğunu söyledi. Özdemir, "Her zaman ki gibi birileri konuşacak ama AK Parti yapacak.

Bizler tevazu gayret samimiyet ile çalışıp aziz milletimize kurduğumuz gönül köprülerinin bize verdiği sorumlulukla hareket edeceğiz’’ diye konuştu. Gür ise Teşkilat ruhu ile hareket ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini aktararak şöyle konuştu : "Biz bir ekip ruhu oluşturmaya çalışıyoruz ve bunu başardığımıza inanıyoruz. Tek milletvekilimiz var. Gönül isterdi ki 5 milletvekilimiz olsun. Biz o boşluğu milletvekilimiz ve teşkilatımız ile bir ekip ruhu oluşturarak dolduruyoruz. Ekip şeklinde çalışarak 4 milletvekilinin yapmadığı çalışmaları biz teşkilat olarak yapmaya çalışıyoruz. Bu yüzden insanlarımız, diğer milletvekillerine gideceğine bizim kapımızı çalıyor. Biz de kapımızı çalan vatandaşlarımızın taleplerini ilgili yerlere ulaştırıp çözüm bulma noktasında gayret sarf ediyoruz, milletimize hizmet yolunda samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz’’.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=