Lütfen bekleyin..



Milletvekili Özdemir ve Başkan Gür Basınla Buluştu

25 Ekim 2021, 16:28 - Okunma: 394

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Akif Gür yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek Batman'da yapılan ve yapılacak yatırımları değerlendirdi. Bozooğulları otelde gerçekleşen toplantıda konuşan Milletvekili Ziver Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Kasım Tarihinde bir dizi açılış ve temasta bulunmak üzere Hasankeyf’te olacağını belirtti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HASANKEYF’E GELİYOR

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Batman İl Başkanı A.Akif Gür AK Parti’nin mühendislik projelerinin yanında  demokratik, hukuk ve sosyal anlamda da projeler gerçekleştirdiğini söyledi. Gür ‘Ülkemizde, bölgemizde, şehrimizde be yatırım varsa hamd olsun altında Ak Partimizin imzası vardır. AK Partili kadrolar olarak başımız dik alnımız ak şekilde tam 20 yıldır milletimize hizmet için yürüyoruz. İlk günkü aşkla, ilk günkü heyecanımızla aziz milletimize hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz. Burada yine ifade ediyorum ki dün olduğu gibi bugün de Türkiye'de huzurun, barışın, kalkınmanın, istikrarın teminatı AK Partidir.” dedi.


İLUH DERESİ KAMULAŞTIRMASI İÇİN 25 MİLYON TL ÖDENEK
Batman’da ulaşımda ise önemli bir mesafe kat ettiklerini ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:
‘’ İluh deresi 1 Etap kamulaştırması için 25 Milyon TL ödenek gönderildi. Kurumlarımız kısa sürede kamulaştırma çalışmasının başlatıp hak sahipleriyle görüşmeye başlayacaklar. BATMAN’A YENİ AĞIZ DİŞ HASTANESİ YAPILIYOR
Sağlıkta Batman’a kazandırılan 810 yataklı Eğitim ve Araştırma hastanesinde yaşanan doktor eksikliğinin giderilmesi için görüşmelerinin devam ettiğini belirten Milletvekili Özemir Yeni Adliye binası yanında 30 ünitlik bir Ağız diş merkezi yapılması için Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’dan söz aldıklarını belirtti. Özdemir Hastanenin alt katında büyük bir kapalı otoparkta yapılacağını söyledi. Özdemir Erköklü mevkiinde yapılacak 500 yatak kapasiteli Şehir hastanesi inşaat ihalesinin 1 Kasım tarihinde yapılacağını belirtti. 


DİYARBAKIR YOLU 7 KM’LİK KISIM 2022 YILINA KALDI
Batman Diyarbakır yolunda kalan 7 KM’lik yolun duble yol yapılmasıyla ilgili yıllardır talep ve görüşmelerinin devam etmesine rağmen Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğünün burayı ihmal etmesinden duydukları rahatsızlığı dile getiren Milletvekili Özdemir bugüne kadar halen projesi hazırlanmayan yolun bir an önce yapılması için gereken talimatın verildiğini ve 2022 yılı programına alınacağını belirtti. Özdemir Batman Hasankeyf yolu 10 KM’lik yolun duble yol yapılması için ihalenin yapılmasının üzerinden aylar geçmesine rağmen mütahitlerin itirazları ve KİK’e yaptıkları müracaatlar nedeniyle aksama olduğunu belirterek buranında kısa sürede çalışmasının başlayacağını vurguladı.


BATMAN ÇAYI İSLAHI 
Batman Çayı ıslahı projesinin 2. Kısmı çalışmalarının aksamasının DSİ’nin eski bir bürokratının Batman çayı üzerinde Elektrik üretim ruhsatı alması nedeniyle aksadığını belirten Milletvekili Özdemir yıllardır devam eden Çalışmanın bu nedenle aksadığını ve bunu bakanlık yetkilileriyle görüşerek çözme kavuşturulmasını istediklerini belirtti. Milletvekili ya ruhsatın iptalini yada tesisisin kurulması için gerekli yerlere talimat verildiğini aktardı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=