Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesinden Kadın ve Aileye Destek

24 Ekim 2021, 13:08 - Okunma: 420

Toplumsal konularda farkındalık yaratmayı amaçlayan ve bu doğrultuda etkinlikler düzenleyen Batman Üniversitesinde Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin açılış etkinliği gerçekleştirildi. Batı Raman Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü

Dr. Öğr.  Üyesi Mehtap Nasıroğlu Aydın, akademik ve idari personel ile öğrenciler 
PROJELERLE DESTEK V
ERİLECEK
Programın açılış konuşmasını yapan Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Nasıroğlu Aydın konuşmasında, birimin kurulma amacının toplumsal cinsiyet çalışmaları konusunda farkındalık yaratmak olduğunu vurgularken Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. 21 Eylül 2021 tarihinde kurulan merkezin açılış etkinliğinde, yaşadığımız çağın kadın potansiyelinin iş gücüne, ekonomiye ve girişimcilik dünyasına katılımının bir dilek olmaktan çıkıp bir mecburiyet halini aldığını söyleyen Aydın,

engellerin kaldırılması için yetiştirilen gençlerin bu bilinçle hayata atılmasının ve ülkemizin dünyanın 10 büyük ekonomisi içinde yer alması hedefinde kadınların rol sahibi olmasının gerekliliğini vurguladı. 
 ‘HER ALANDA KADINLARIN GELİŞİMİ İÇİN DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ’
Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Nasıroğlu Aydın’ın açılış konuşmasından sonra “Uluslararası İlişkiler Disiplininde Kadın Çalışmaları ve Feminist Yaklaşım” isimli bir konferans veren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öncelikle pandemi sürecinde webinarlar aracılığıyla öğrencilerle sık sık bir araya geldiklerini bundan sonraki süreçte hem webinarlarla hem de yüz yüze eğitimlerle bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=