Lütfen bekleyin..



Sanatçı Cevher Can yeni klibiyle Diyarbakır'ı tanıttı

22 Ekim 2021, 13:46 - Okunma: 1125

Bölgenin Sevilen sanatçılarından hemşerimiz Cevher Can’ın “Diyarbakır Güzeldir” eserinin klip çekimleri tamamlayarak yayına hazır hale getirdi. Diyarbakır’da 1 haftadır kentin farklı bölgelerinden çekimler yapan ve Klibin senaryosunu yazan Cevher Can’ın yeni klibi Kamera görüntü Yönetmeni Mustafa Aksoy tarafından titizlikle hazırlandı. Diyarbakır’lı Fenomen 'XALÊ Kemal, Folklör ekipleri, tarihi surlar ve Dronla kentin tarihi çarşılarında

yapılan çekimler büyük ilgi çekecek. Diyarbakır’ın tanıtımını yapmak ve yeni eseriyle çok yakında müzik piyasasında ve Tv’lerde yer alacağını belirten Cevher Can Diyarbakır’lı hemşerilerinin yakın ilgisinden oldukça memnun olduğunu dile getirerek tüm hemşerilerine teşekkür etti. Gazete sahibimiz Nimet Dal’da klip hazırlanma sürecinde Cevher Can’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Klip çalışmalarına Diyarbakır Sur kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili hemşerimiz Abdullah Çiftçi'de folklör ekibiyle destek verdi. Sanatçı Cevher Can Sur Kaymakamı Abdullah Çiftçiye ve ekibine teşekkür etti. 


Yüksek çözünürlüklü kamera ve dronla çekimleri tamamlayan Yönetmen Mustafa Aksoy yeni eserin her yönüyle beğeni alacağını belirterek Sanatçı Cevher Can’ı tebrik etti. "Diyarbakır Güzeldir" eseri çok kısa bir sürede yayında ve müzik piyasasında yer alacak. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=