Lütfen bekleyin..



OSB Başkan Vekili Özoğul’dan Aydın’da Emin Dinç’e ziyaret

15 Ekim 2021, 17:36 - Okunma: 888

Batman Organize sanayi Bölgesi yönetim kurulu başkan vekili Hifzullah Özoğul beraberinde Batman’lı iş insanı Dilaver Saruhan’la birlikte Aydın’da iş dünyasında başarılı çalışmalara imza atan Batman’lı iş insanı Emin Dinç’i Ofisinde ziyaret etti. İş ziyareti kapsamında Aydın’a ziyarette bulunan Başkan Özoğul Uzun zamandır Aydın’da ikamet eden Dinç ailesinin önde gelen

isimlerinden İş insanı Emin Dinç’ide ziyaret ederek  yatırım ve istihdam çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundular.Aydın’daki bazı fabrikaları ve OSB’yide ziyaret eden Başkan Özoğul Batman Aydın arasında ekonomi ve iş kapsamında güzel hizmetlerin yapılabileceğini belirtti. Batman OSB Başkan Vekili Hifzullah Özoğul ziyarette Batman Aydın arasında yapılabilecek iş yatırımları ve kente yatırımcı çekmek için görüş alışverişinde bulundu. 

BATMAN AYDIN ARASINDA DAYANIŞMA

Aydın’da kendilerini ağırlayan İş insanı Emin Dinç’e teşeklür eden Özoğul görüşmelerinin oldukça verimli geçtiğini belirtti. Özoğul "Ekonomiye katkı sunan Batmanlı girişimci iş insanlarını Aydın'da başarılı işler yaparken görmek bizi ayrıca onurlandırıyor. Aydın'da tarım, turizm ve sanayi alanlarında gözlemlerde bulundum. " dedi.
Aydın’da Petrol sektörü ve farklı sektörlerde yatırımları bulunan İş insanı Emin Dinç’te ziyaretinden dolayı OSB Başkan Vekili Hifzullah Özoğul ve Dilaver Saruhan’a teşekkür etti.  Batman’lı hemşerilerine her zaman kapılarının açık olduğunu ve Batman’lı iş adamlarıyla her zaman gurur duyduklarını belirten Dinç, gerek Batman’daki yatırımları ve Aydın’daki yatırımlarıyla insanlara hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=