Lütfen bekleyin..



Saadet Partisi Kongresi Pazar günü yapılıyor

15 Ekim 2021, 16:20 - Okunma: 1057

Saadet Partisi Batman İl teşkilatı, 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 13.00'te İl Kültür Merkezinde yapılacak 7. olağan il kongresi öncesi basınla bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.Toplantıya Saadet Partisi Genel Merkez Batman il sorumlusu Fesih Bozan, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız, teşkilat başkanı Nurullah Ekmen, merkez ilçe Başkanı Mihdi

Oğuz ve basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Emin Şık katıldı. Basın açıklamasını okuyarak çalışmaları ve kongre tarihi ile ilgili bilgilendirmede bulunan il sorumlusu  Bozan, parti teşkilatı olarak 81 ilde ve 950 küsur ilçede milletin sıkıntılarını masa başında değil, sahada dinlediklerini belirtti. Bozan Ülkede vatandaşların büyük soıkıntılar yaşadfıklarını söyleyerek bu sorunların giderilmesi ve yaşanan olumsuz gelişmelerden kurtulmak için Saadet partisinin iş başına gelmesi gerektiğini vurguladı. Hayat pahalılığının her kesimi etkilediğini belirten Bozan gençlere iş istihdam sağlanması gerektiğini belirtti.  


“HAKKA HİZMETİ ESAS ALACAĞIZ”
Saadet Partisi Batman il sorumlusu Bozan, "Millet tercihini yapmadan önce çok dikkat etmelidir. Çevrelerini zengin eden, servetlerine servet katanları değil, halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla hareket edenleri tercih etmelidir. Bizim siyasi ve yönetim anlayışımız farklıdır. Siyasi anlayışımız kutuplaştırıcı değil, kucaklayıcıdır. Biz farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul edeceğiz. Kuvveti değil, hakkı savunuyoruz. Kim haklıysa güçlü  O'dur. Biz rantı değil, hakka hizmeti esas alacağız" dedi.

Bozan "19 yıllık Akp iktidarında Ülke ve Millet olarak zor bir süreç yaşıyoruz. Hayat pahalılığı, İşsizlik, ekonomik sıkıntılar, Korona, Hak ihlalleri, Hukuksuzluklar ve Adaletsizlikler
İnsan Hakları ve özgürlüklerindeki baskılar, Kürt sorunu vardır yoktur bilmecesi, Sağlık ve Eğitimdeki başarısızlık ve Tarım ve Hayvancılıkta bile dışa bağımlı hale gelinmesi başlıca sorunlar arasında."

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=