Lütfen bekleyin..



Şanlıoğlu’ndan TGK Başkanı Bağdu’ya ziyaret

14 Ekim 2021, 13:31 - Okunma: 767

Türkiye Gençlik Konseyi(TGK) Genel Başkanı Kasım BAĞDU'nun İstanbul İl Yönetimini Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa ŞANLIOĞLU Yönetimi ile Kahvaltı Programında bir araya gelip ziyaret etti.Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Genel Başkanı Kasım BAĞDU ziyaretten memnuniyetini dile getirirken şunları ifade etti.“Ülkemizin geleceğinin biz gençler olduğunu çok iyi biliyoruz.

 Çünkü gençlerin olmadığı yer gelecek vaat etmez. Bu gün Gençlik sorunları ortada ve genç işsizlik milyonu buldu. Genç yaşta intihar eden umudunu yitiren gençleri görmek bizi üzüyor. Gençlik sorunları toplum sorunlarından bağımsız değildir. O yüzden Ülkemizin gençlerini her platformda ve her yerde istihdam etmeliyiz. Genç beyinler artık ülkeyi yönetmeli ki inovasyondan, sanattan, teknolojiden ve üretimden ancak o zaman bahsedebiliriz. Ülkemizin gençleri olarak bilinçli birer bireyler yetiştirmeyi hedef edindiğimiz bu yolda yürümeye devam edeceğiz.” Dedi.

Gençler ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa ŞANLIOĞLU şu ifadelerde bulundu.

“Bugün bizi burada misafir eden Gençlik Konseyi’ne teşekkür ederim. Gençlerin her önerileri bizim için çok kıymetli. Gençlerin işsizlik sorunu ortada. Adalete olan güveni her gecen gün kaybetmiş durumdalar. O yüzden bizler popülist söylemlerden çok gençlerin umudu olmak için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi

Program daha sonra sohbet eşliğinde devam edip sonlandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=