Lütfen bekleyin..



Fernas Lavi, Avrupa Fuarında ilgi odağı oldu

14 Ekim 2021, 13:30 - Okunma: 847

Dünya çapındaki faaliyetleri ile adından sık sık söz ettiren Lavi, Bu kez de dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarlarından biri olan Anuga Gıda ve İçecek Fuarı’ndaki yerini aldı. Her yıl Almanya’nın Köln kentinde gerçekleştirilen ve 100’den fazla ülkenin katılımıyla dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarı olarak kabul edilen Anuga Gıda ve İçecek Fuarı’na Fernas Gıda,

 Lavi Markası ile katılarak hem ürünlerini hem de Batmanımızı uluslararası platformlarda tanıtmaya devam ediyor. Anuga 2021 fuarında, %100 meyve suları, nektarlar, meyveli içecekler, aromalı içecekler, Lavi+ ve limonata gibi ürünler sergilendi. Anuga 2021 fuarıda konuşan Fernas Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sabit Ceylan; “Özellikle %100 ürünlerimiz başta olmak üzere neredeyse tüm ürünlerimiz son derece ilgi gördü. Bahçeden sofraya kadar her aşamasında doğallığı birinci öncelik yaptığımız ürünlerin, dünyanın bir çok ülkesinde Pazar bulması ve beğenilerek tüketilmesi son derece gurur vericidir. Fernas Şirketler Grubu’nun bize verdiği güçle gün geçtikçe büyümeye devam ediyor, Batman’da ürettiğimiz ürünleri dünyanın en uzak noktalarına kadar ulaştırıyoruz.” Dedi. 

TAZE MEYVELER BİR ÇOPK ÜLKEYE ULAŞIYOR
Batmanlı İş İnsanı Merhum Necat Nasıroğlu’nun 1982 yılında kurduğu Fernas, kurulduğu günden günümüze kadar Orta Doğu, Güney Asya, Türki Cumhuriyetleri ve Türkiye’de inşaat, enerji üretimi, şehir içi doğalgaz dağıtımı, sanayi, madencilik, gıda ve turizm işleri yaparken, 2015 yılında meyve bahçeleri de kurdu. Elma, armut, erik, kayısı ve böğürtlen yetiştiren Lavi, yetiştirdiği taze meyveyi, dalından koparılmış tazeliğiyle Hindistan, Katar, Singapur, Rusya, Irak, Umman, Libya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne pazarlıyor. Bölge çiftçisinin ürettiği meyveleri de alan Fernas, bu şekilde bölgede üretimin ve istihdamın artması için meyveciliğin yaygınlaştırılmasına hizmet ediyor. 

Taze meyveler ve Lavi markasıyla üretilen meyve suları, Amerika, Almanya, Venezuela, Hindistan, Hong Kong, Katar, Singapur, Hollanda, Rusya, Irak, Libya ve Afrika Ülkelerine satılıyor.

LAVİ, BÜYÜK HEDEFLERLE YOLA ÇIKIYOR
Enerji ve inşaat sektöründe Dünyanın sayılı firmaları arasında olan Fernas, meyve suyu sektöründe de büyük hedeflerle yola çıktı. Fernas Gıda, taze meyveyi ve ürettiği meyve sularını dünyanın dört bir yanına satıyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=