Lütfen bekleyin..



BATSO meclisinin konuğu SMMMO ve Başaran oldu

14 Ekim 2021, 13:04 - Okunma: 445

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı, BATSO Meclis Başkanı Ercan Ekinci’nin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Batman/Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran ve yönetimi onur konuğu olarak katılım sağladı. Meclis Başkanı Ercan Ekinci “2021-2022 döneminde yapılan ve yapılacak olan oda faaliyetleri

 hakkında Meclis üyeleriyle istişarede bulundu. Yeni eğitim-öğretim yılında Protokol Yürütme Kurulu (PYK) kapsamında yürüttüğümüz Proje Okulumuz Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 5 öğrenciye BATSO’da, 30 öğrenciye de üretici firmalarda stajyer olarak çalışma imkânı sağlanmıştır. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl düzenli olarak mont yardımı yapacağız” 

EKİNCİ’DEN BAŞARAN’A PLAKET 

SMMMO Başkanı Hayrettin Başaran, Batman/Siirt Mali Müşavirler Odası olarak iş insanlarına şirketlerin kurumsal yapılarının oluşturulması şehrimizin ve ülkemizin ekonomisinin gelişiminin önemini vurguladı. Şirketlerde Kurumsal yapının oluşturulmasında yapılması gerekenler, İşletmelerde Muhasebe ve Mali Müşavirlerin Önemi, Batmanın Sosyo Ekonomik yapısı ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Katılımlarından dolayı Meclis Başkanı Ercan Ekinci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrettin Başaran’a plaket takdim etti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=