Lütfen bekleyin..



“Batman’a AMATEM kurulsun”

12 Ekim 2021, 16:53 - Okunma: 466

Dünya Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim (DTUMED) Batman Bölge Başkanlığı kongresinde yeniden başkan seçilen Mehmet Demirhan Batman’a uyuşturucu tedavisi için Amatem kurulması çağrısında bulundu. Batman’daki bağımlıların kendi memleketlerinde tedavi olmaları için mutlaka bir Hastane kurulması gerektiğini belirten

Başkan Demirhan, “Daha önce defalarca dile getirdiğimiz üzere acilen bir AMATEM kurulmasını istiyoruz. AMATEM bizim için gerekli ve hatta şart olmuş durumda. Bölgede uyuşturucu kullanım oranı yüzde 60’lara dayanmış, yaş sınırı da 15’ e düştü. O yüzden biz bir yer istiyoruz. Bunun için de gereken bilgi, proje ve desteği vereceğiz. Gönüllü olarak çalışmalarımız devam edecek. Tedavi olan ve iyileşen bağımlılara iş imkanı sağlanmasını ve topluma yararlı hale getirilmesini amaçlıyoruz. Biz TUMED olarak hiç bir kurumdan ne maddi ne de manevi destek alamıyoruz. Bu bizim açık bir yaramız.

Önlem alınmadığı takdirde daha büyük acılara ve yıkımlara sebebiyet verecek. Yetkililerden acilen Batman veya çevre İllerde uygun olan bir yerde AMATEM kurulmasını rica ediyoruz” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=