Lütfen bekleyin..



Gercüş'te MHP'nin parti binası açıldı

12 Ekim 2021, 16:45 - Okunma: 427

Batman’ın Gercüş ilçesinde Milliyetçi Harekât Partisi'nin (MHP) teşkilat binasının açılışı miting havasında yapıldı. MHP Gercüş ilçe teşkilatında geçtiğimiz aylarda bayrak değişiminin ardından ilçe başkanlık görevini devralan Yaşar Keskin, il başkanlığınca düzenlenen törenle bayrak değişimin yanı sıra ilçe teşkilat binasının da açılışını yaptı.

Partililerin yanı sıra vatandaşların da yoğun katılımı ile gerçekleşen parti binası açılışında konuşan MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; "Burayı şereflendiren her kardeşimi en içten en halisane duygularımla selamlıyorum. Gercüş ilçemizin teşkilat açılışına hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bizler hesap yapmayız, çıkar ile çetele tutmayız heves ile çünkü biz Cumhur ittifakıyız. Davamızdan vazgeçmeyiz, korku ile dönmeyiz çünkü biz Türkiye'yiz. İstiklal için birlik diyoruz, istikbal için dirlik diyoruz kazanan Türkiye olacağına candan inanıyoruz.” dedi. kalabalık bir halk topluluğuyla coşkuyla gerçekleştirildi.   

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=