Lütfen bekleyin..



Sanatçı Cevher Can Kısmet Çelik’in misafiriydi…

11 Ekim 2021, 20:20 - Okunma: 655

Hemşerimiz sevilen sanatçı Cevher Can’ı Batman’ın sevilen isimlerinden İyi parti il başkanı Kısmet Çelik ağırladı. Başkan Çelik’i işyerinde ziyaret eden Sanatçı Cevher Can beraberinde Gazete sahibimiz Nimet Dal’la birlikte dostlarıyla bir araya geldi. Car Auto Oto elektrikte personelle fotoğraf çeken Cevher Can’a çalışanlar ilgi gösterdiler.

KISMET ÇELİK’İN MİSAFİRİYDİ
Ziyade et lokantasında Sanatçı Cevher Can ve beraberindeki heyeti ağırlayan Kısmet Çelik Bölgeye mal olmuş hemşerimiz sanatçı Cevher Can’la bir arada olmaktan son derece memnun olduklarını belirterek son yaptığı eserleri memnuniyetle takip ettiklerini ve yeni çıkacak albümü için Cevher Can’a başarılar diledi. Sanatçı Cevher Can yeni albüm için Diyarbakır’da klip çekimlerini önümüzdeki hafta yapacak. 
Sanatçı Cevher Can ise yaptığı konuşmasında

“Batman’da ağırlanmaktan ve dostlarıyla bir arada olmaktan son derece memnun olan Yüreği güzel değerli dost Kısmet Çelik arkadaşımızın misafiriydik., gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
İskender bey’ ve Değerli arkadaşım Metin Bademci, Batman demokrat gazetesi sahibi Nimet Dal’a gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=