Lütfen bekleyin..



Dal Mühendislik “Güzelyalı” projesinin startını veriyor

11 Ekim 2021, 11:47 - Okunma: 1965

Batman'ın en nezih Mahallesi olan Çamlıtepe, Jiyan Park karşısında yapılacak olan "GÜZELYALI" projesi görücüye çıkıyor. Batman’ın başarılı müteahhitlerinden İnşaat Mühendisi Lokman Dal Batman’da binlerce aileyi ev sahibi yaparak sektördeki başarısını artırıyor.Batman’da konut projeleriyle adından sözettiren Dal Mühendislik sahibi İnşaat Mühendisi Lokman Dal yeni bir konut projesinin startını verdi.

EŞSİZ PROJE, MÜKEMMEL KONFOR

Şehrin Manzarasından uzak, eşsiz peyzaj çalışmasıyla Batman’ın en nezih mahallesi olan Çamlıtepe’de Jiyan Park karşısında kent yaşamının tüm konforu ile iç içe kusursuz bir yaşam hayali güzelyalı ile gerçek oluyor. 4 blok toplam 72 daire Dal Mühendislik “Güzelyalı projesiyle” hayallwerinizin ötesinde bir yaşam alanı sizlere sunuyor. Projede yer alan tüm daireler özenle düşünülmüş, mimari detaylarıyla Dal Mühendislik kalitesini sunuyor. Dal Mühendislik Güzelyalı projesiyle akıllı daireler ve güvenli site yaşamı ile yeni bir dünya yaratarak aynı zamanda eşsiz bir yatırım fırsatıda sunuyor.


Güzelyalı projesinde Yerden Isıtma sistemi, VRF Klima altyapı sistemi, Akıllı ev sistemleri, Jeneratör, Dış cephe mekanik, Granit ve kompozit, Ebeveyn banyosu, Teras balkon, hidrofor, Kapalı otopark, Kapalı Spor salonu, Çocuk oyun parkuru, Bisiklet yürüyüş yolu, Geniş oturum alanları, Optimum metrekare kullanım alanı düşünülerek planlanan dairelerde ferahlık ve fonksiyonellik ön planda tutuluyor. Her yönüyle dört dörtlük olan yeni projesinden dolayı İnşaat Mühendisi Lokman Dal’ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz….

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=