Lütfen bekleyin..



Bakan Soylu, Batman'da STK ve Kanaat önderleriyle bir araya geldi

09 Ekim 2021, 16:36 - Okunma: 531

Bir dizi temas ve inceleme için kentimize gelen İç işleri bakanı Süleyman Soylu Batman’da Valilik ziyaretinin ardından Bayraktepe anıtının açılışını yaptı. Akşam saatlerinde ise Batman’lı Kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. İç işleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Batman ziyaretine İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Jandarma Genel Komutanı

Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Başkaya, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Ak parti il Başkanı Akif Gür katıldı.

BAYRAKTEPE ANITINI AÇTI

Batman’da yoğun bir ilgiyle karşılanan İç işleri Bakanı Süleyman Soylu şehit özel harekat polislerinin isimlerinin yer aldığı Bayrak Tepe Anıtı'nın açılışına katıldı. Bakan Soylu, Özel Hareket Şube Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'ndeki anıtın açılışı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Syolu “Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı. Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı. Emanetin büyük bir emanet olduğunu hepimiz biliyoruz.

Emanet özgürlük, emanet bağımsızlık, emanet hürriyet, emanet imanımıza, inancımıza, dinimize ay yıldızlı bayrağımıza göz dikenlere karşı bu cennet vatanı tüm değerlerimizi ve bize bırakılan tüm medeniyet mirasını muhafaza etmektir. Emanet bunlardır.” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasının ardından şehitler için inşa edilen Bayraktepe Anıtı'nın Kuran-ı Kerim tilaveti şehitler için dua edildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayraktepe’de fidan dikimin ardından özel harekat polisleri ile bir araya geldi. Bakan Soylu Batman Valiliğinde güvenlik toplantısına katıldı.

İL GÜVENLİK TOPLANTISI'NA KATILDI. 
Batman’da yoğun bir temas ve inceleme de bulunan Bakan Soylu başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı. Toplantıya, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Başkaya, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, vali yardımcıları, İçişleri Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşların temsilcileri ile kaymakamlar katıldı. Güvenlik toplantısı basına kapalı şekilde gerçekleşirken toplantıda terör, kaçakçılık, uyuşturucuyla mücadele, deprem, göç, asayiş ve koronavirüs ile mücadele konuları ele alındı.


STK VE KANAAT ÖNDERLERİ TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU
İç işleri bakanı Süleyman Soylu Batman’daki programını STK ve Kanaat önderi buluşması toplantısıyla tamamladı.  Prokolol üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantıda bir Bakan soylu bir konuşma yaptı. Daha sonra STK ve Kanaat önderlerini dinledi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=