Lütfen bekleyin..



Yaşam Hastanesi bölgeye hitap ediyor

07 Ekim 2021, 16:31 - Okunma: 644

Yenilenen yüzü ve Otel konforunda bir hizmet sunan Özel Batman Yaşam hastanesi kentteki sağlık çıtasının yükselmesinden büyük katkısı oldu.Yurt dışından ve bölgeden bir çok hasta kabul eden ve bir çok büyük ameliyatı tecrübeli hekimlerle Batman’da gerçekleştiren Özel Batman Hastanesinde Kurumsal Pazarlama Müdürü

Seda Ağar ile Sosyolog Taner günce gazetemizi ziyaret ettiler. Gazete sahibimiz Nimet Dal’a sağlık hizmetleriyle ilgili bilgi veren Ağar ve Günce Modern hastanede vatandaşa en kaliteli hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Özel Yaşam hastanesi yatak kapasitesi ve doktor sayısını artırırken, modern teknolojik cihazlarla vatandaşa A kalite sağlık hizmeti sunuyor. Bölge ziyaretlerine de ağırlık veren kentte kurum ve kuruluşlara da ziyaretler gerçekleştiriyor. 
Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretlerinden dolayı Özel Batman Yaşam Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Seda Ağar ile Sosyolog Taner Günce’ye teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=