Lütfen bekleyin..



Mil Tarım Orman Sen büyüyor

06 Ekim 2021, 13:35 - Okunma: 1021

Mil--Tarım Orman--Sen Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz YIKILMAZ yaptığı yazılı açıklamada Mil-Sen hakkında bilgiler verirken haklının güçlü olduğu bir sendikacılığın özlendiğini ifade etti. YIKILMAZ, “Günümüz memur sendikalarına baktığımızda üzülerek söylüyoruz ki; Kuruluş amacından oldukça uzaklaşmış ve sendikacılık maalesef menfaatçilik haline getirilmiştir. Günümüz sendikacılığı

artık yüksek maaş, makam arabası ve makam odası sendikacılığı haline getirilmiştir. Kendi üyelerinin ve hatta yönetimlerine yakın üyelerinin atama, nakil ve görevde yükselme gibi işlerini yapılırken, diğer üyelerin mağduriyetine göz yumulan, hak, adalet ve liyakati kendilerine yontan bir anlayış sendikacılığı yapılmaktadır. İşte bu menfi durum, bizleri bu anlayışa alternatif olarak MİL-SEN Konfederasyonu adı altında yeni bir sendika kurmaya sevk etmiştir. Sendikamız, özlenen; “Güçlünün Haklı Olduğu Değil, Haklının Güçlü Olduğu Bir Sendıkacılık” anlayışıyla çalışmaktadır” diye konuştu.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=