Lütfen bekleyin..



Gercüş’te şehitlere anma

06 Ekim 2021, 13:18 - Okunma: 487

İlimiz Gercüş ilçesi kırsalında 4 Ekim 2018 tarihinde zırhlı askeri aracın geçişi sırasında PKK'lılarca yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan sekiz kahraman askerler için şehadetlerinin 3. yıldönümünde törenle anıldı. Gercüş İlçe Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen anma törenine; Vali Hulusi Şahin, Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu, İl Jandarma Komutanı

 Jandarma Kıdemli Albay Hakan Başkaya, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Şehit Uzman Çavuş Okan Dinçer’in, Şehit Uzman Çavuş Ali Hekim’in, Şehit Uzman Çavuş Yahya Şen’in ve Şehit Uzman Çavuş Süleyman Aydın’ın aileleri, şehitlerimizin silah arkadaşları, Batman Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Batman Şubesi temsilcileri ile gaziler katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma töreninde, şehitlerimizin ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi. 


8 ŞEHİT İÇİN ÇEŞME YAPILDI

Daha sonra şehitlerimiz anısına yapılan çeşme ziyaret edildi ve ilçe jandarma komutanlığı bahçesinde şehitlerimiz adına oluşturulan ormanlık alanda fidan dikimi gerçekleştirildi. 
VALİ ŞAHİN ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNİ AĞIRLADI 
Vali Hulusi Şahin, kahraman askerlerimizin şehadetinin yıldönümü vesilesiyle düzenlenen anma törenine katılmak üzere İlimize gelen şehitlerimizin ailelerini ağırladı. Valilik makamında şehitlerimizin yakınlarını ağırlayan Vali Şahin, ziyaretlerinden büyük bir onur duyduğu belirterek, kendilerine teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=