Lütfen bekleyin..



Cuma Dişikırık’ın Eğitim başarısı

03 Ekim 2021, 14:37 - Okunma: 1051

Batman’da uzun yıllardır Özel öğretim kurumları sektöründe başarılı çalışmalar yapan Eğitimci Cuma Dişikırık’ı VIP C9 Kurs Merkezinde ziyaret ettik. Batman’da sevilen eğitimci ve siyasetçiler arasında yer alan Cuma Dişikırık yeni projeleriyle adından söz ettiriyor. Gazetemize açıklamada bulunan Dişikırık “Batman merkezde 2 eğitim kurumumuz Kozluk ve Siirt olmak üzere 6 işletmemiz ve 150 çalışanımız var.

EĞİTİM MARKASI TEKNOGENÇ KOLEJİ

 

Şu an eğitim öğretim kurumlarındaki markaların tamamının isim hakları bize ait. Batman merkezli bir çalışma içerisindeyiz. Bizim en büyük hedefimiz Teknogenç kolejlerini Batman’da bölgede ve Türkiye’de öğretim ağırlıklı bir noktaya getirmek. Pandemi sürecinde bir çok sıkıntı çektik ama çalışanlarımızın hiç birini mağdur etmedik.  Yeni projelerimiz arasında yer alan Teknogenç kolejinin markası bize ait olduğu için önümüzdeki yıldan itibaren bölgede ve Türkiye genelinde birkaç kurum daha açmayı planlıyoruz. C9’ un ve Teknogenç’in isim hakkıyla franchising vereceğiz. Bununla ilgili İstanbul ve Ankara’da çalışma ofislerimiz var.”dedi. 


“SEVDAMIZ BATMAN”
Batman’da eğitimci kişiliğinin yanı sıra siyasetçi kişiliğiyle de sevilen başarılı eğitimci Dişikırık, Batman’a hizmet sevdasının hiçbir zaman bitmeyeceğini belirterek “Siyasette bizim sevdamız. Biz illahi er yada geç Batman’a hizmet etmek için her türlü yolun peşinde koşmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim sevdamız Batman’dır. Benimle beraber siyaset yapan benim konuşmamı dinleyen yanımda sohbette bulunan insanlar hiç bir zaman Cuma Dişikırık’ın kişisel menfaatini duymamıştır. İllahi ben Batman’a hizmet edeceğim. Bölge ve ülkeme hizmet edeceğim. Allah bana bu şansı nasip ederse Akparti çatısı altında memleketime güzel hizmetler yapmak istiyorum. Bunun takipçisiyim. Bir gün fırsat olursa şerefle bu görevi yerine getirmeye hazırım her zaman. “ dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=