Lütfen bekleyin..



MHP’den BATSO’ya ziyaret

30 Eylül 2021, 15:09 - Okunma: 267

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Batman İl Başkanı Kerem Demir, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, adeta BATSO’ya çıkarma yaptı. Parti olarak, BATSO’nun tüm çalışmalarını yakından takip edip, desteklediklerini belirten MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, kentin yüz akı ve istihdam merkezi olduklarını söyledi. MHP heyetini Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir

 Demir, Başkan Yardımcıları Bayram Demirhan ve Ekrem Tüzün karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, BATSO Başkanı Abdülkadir Demir’in, MHP İl Başkanı Kerem Demir’e ‘Yakında seçim var mı? Sorusuna, hayır cevabı verilince, siyasi konuları kapanıp, yatırım ve teşvik projeleri hakkında fikir alış verişinde bulundular.
‘28 BİN TEKSTİL ÇALIŞANI VAR’
Batman’da yatırım yapmak isteyen herkese destek olduklarını belirten BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, il genelinde tekstil fabrikalarında yaklaşık 28 bin kişinin istihdam edildiğini söyledi. BATSO Başkanı Demir;

“Yatırım projelerinin hayata geçirilmesi için hükümete büyük görevler düşüyor. Devlet ilimizde yatırım yapmak isteyenlere gerekli kolaylığı sağlamalı. Maddi ve manevi olarak gerekli desteği vermelidir.  Batman’da sadece tekstil fabrikaları bile 150 bin kişinin ekmeği demek. BATSO olarak hükümetimizin desteğiyle yeni Organize Sanayi Bölgesinin açılmasıyla istihdam alanları çoğalacak. Hedefimiz tarım ve sanayi projeleriyle ilimizi kalkındırıp işsizliği bitirmektir. Burada herkese büyük görevler düşüyor.” diye konuştu. Batman’da Cumhur ittifakı olarak, onlarca iş adamını illerinde yatırım yapmaları için ikna çalışmalarını başlattıklarını belirten MHP İl Başkanı Kerem Demir, işsizliği bitirmeye ve ekonomiyi canlandırmaya kararlı olduklarını söyledi.
‘İSTİHDAMLA TERÖRÜ BİTİRİRİZ’
MHP İl Başkanı Kerem Demir; “BATSO bütün iş adamlarımız için kaçırılmaz bir fırsat merkezidir. Gerek BATSO ve gerekse Valimiz Hulusi Şahin beyefendinin tarım ve sanayi projelerini desteklediğini biliyoruz. Biz siyasi partilerde, her alanda imkânı olan iş adamlarımızı farklı alanlarda üretime dayalı yatırımlar yapmalarını istiyoruz. MHP olarak kapımız herkese açıktır. Ciddi anlamda yatırımcı iş adamlarımıza yasal prosedürlerinin hızlanması için kapımız onlara her zaman açıktır. Gerekirse, ilgili vekillerle, bakanlarla ve her alanda onlara eşlik ederiz. Çünkü gençlerimizin istihdamı, terörü bitirmek demektir. Terör örgütleri işsiz ve paraya ihtiyacı olan gençlerimizi daha kolay kandırıyor. Devlet olarak, millet olarak, siyasi partiler olarak, iş adamları olarak insanlarımızı istihdam etmeliyiz. Evine ekmek götüren bir anne ve babanın tek amacı ailesi olur. Onun için bütün kötülüklerin anasının işsizlik ve yoksulluk olduğunu hepimiz biliyoruz. Batman başta olmak üzere ülkemizde işsizliği bitirip, ekonomimizi güçlendirdiğimiz zaman bütün sorunların üstesinden rahatlıkla gelmiş oluruz.” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=