Lütfen bekleyin..



LUKOİL Bölge Müdürü Tüzün’den bir başarı daha

30 Eylül 2021, 15:41 - Okunma: 1284

Türkiye ve Bölgenin başarılı akaryakıt sektörlerinin başında gelen Lukoil Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölge Müdürü hemşerimiz Yılmaz Tüzün yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz gün sosyal medyada Batman’lı Hemşerimiz Lukoil Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölge Müdürü Yılmaz Tüzün'e Türkiye'deki Başarılı Çalışmaları neticesinde LUKOİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI SN. VAHİT ALEKPEROV'UN kendi imzası ile takdir belgesi

Gönderilirken, takdir belgesi Türkiye'deki Şirket CEO 'su ARASH RAPAC tarafından Bölge Müdürü Tüzün'e  İstanbul'da yapılan toplantıda takdim edildi. Batman’a döndüğünü duyduğumuz Tüzün'ü makamında ziyaret ederek hem kendisini hem de Lukoil’i tanımak istedik. Yılmaz Tüzün’ü petrol sektöründeki başarısından dolayı kutladık.

TÜRKİYE’DE EN BAŞARILI PETROL YÖNETİCİLERİ ARASINDA YER ALDI  
Toplantıda çalışmaları nedeniyle övgü alan Yılmaz Tüzün Türkiye’de en başarılı Petrol sektörü yöneticisi olarak Batman’ı başarıyla temsil ediyor. Mensubu olduğu kurumdan yaptığı başarılı çalışmaları nedeniyle takdirname alan Bölge Müdürü Tüzün ödülü almanın gururunu yaşadığını belirterek başarı çıtasını daha da yükseltmek için daha fazla gayretle çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

İSTANBUL’DAN BATMAN’A ÖDÜLLE DÖNDÜ 

24 yıldır kesintisiz akaryakıt sektöründeki başarısıyla adından sözettiren ve Batman’a ilk akaryakıt depolama tesisini kazandıran isim olan Lukoil Bölge Müdürü Yılmaz Tüzün başarıyla Lukoil’den başarı takdirnamesi alırken, Petrol sektörü camiasında sevilen ve camianın sevip saydığı isim oldu. Lukoil Bölge Müdürü Hemşerimiz Yılmaz Tüzün’ü aldığı başarı takdirnamesi nedeniyle kutlar görevinde başarılar dileriz.

YILMAZ TÜZÜN KİMDİR 
Batman  Üniversite Bilgisayar Muhasebe Mezunu olan Bölge Müdürü Tüzün 1997 Yılında Bölgede İlk Akaryakıt Depolama tesisini Aytemiz markasıyla kurucu Bölge Müdürü olarak başladı daha sonra Aytemiz Akpet ismi ile Dünya’nın En büyük Petrol şirketi olan Rus Devi LUKOİL’e satıldı satış sonrası da Yılmaz TÜZÜN Bölge Müdürlüğü görevine devam ediyor. Takdirname alımındaki düşüncesini sorduğumuz Tüzün Yapılan çalışmaların Dünya Devi Lukoil Başkanı Tarafından ve CEO'su tarafından fark edilip takdir belgesi verilmesinin çok büyük anlam teşkil ettiğini kendisi ile gurur duyduğunu ifade etmiş bundan sonraki çalışmalarda Türkiye’de ve Sektörde fark yaratmak için çalışmalara daha da ağrılık vereceğini belirtmiştir.
LUKOİL’İN FAALİYET GÖSTERDİĞİ ÜLKELER.
ABD, Avusturya, Azerbeycan, Belarus, Belçika, Bulgaristan, Fil Dişi Sahili, Finlandiya ,GANA, Gürcistan, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İspanya, İtalya, Kamerun, Kardağ, Kazakistan, Letonya, Litvanya, Lüksenburg, Makedonya, Meksika, Mısır, Moldova, Nijerya, Norveç, Özbekistan, Polonya, Romanya, Rusya, Suriye, Suudi Arabistan, Türkiye, Ukrayna.
Kısacası petrol Sektöründe Lukoil Demek Kalite ve Güç Demek Lukoil ailesine katıldığınız zaman arkanızda çok büyük bir gücün ve ticaretin olduğunu his ediyorsunuz.
Lukoilin Türkiye’deki yatırımları her zaman olduğu gibi şimdide aralıksız şekilde devam ediyor şirketin tüm çalışmış olduğu ülkelerde olduğu gibi Türkiye'deki stratejisi DAİMA İLLERİ Lukoil'in Türkiye'ye bakış açısı hep olumlu olmuş Dünya devi Lukoil Türkiye’nin her şehrine noktasına yatırım yapmadan geri durmuyor.
LUKOİL DEMEK:
EN GÜVENİLİR
EN ŞEFFAF
EN ULAŞILABİLİR
EN YENİLİKÇİ İŞ ORTAĞIDIR.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=