Lütfen bekleyin..



Emniyet’ten öğrencilere spor malzemesi desteği

29 Eylül 2021, 22:22 - Okunma: 377

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında bilinçli çocuklar güzel yarınlar projesiyle Batman İl Emniyet Müdürlüğü’nün açtığı lisans edindirme, boks, kick boks ve yüzme kurslarına katılan öğrencilere, Emniyet Müdürlüğü tarafından spor malzemeleri dağıtıldı.

ÇOCUKLARA SPOR MALZEMELERİ DAĞITILDI
Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şubesi’nce çocuklara yönelik yürütülen çalışmalar, Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda basına tanıtıldı. Kayseri, Niğde ve Osmaniye’den çocukların gönül köprüsü ile Batman’da konuk edildiği projenin detayları anlatılırken, açılan lisans edindirme, boks, kick boks ve yüzme kurslarına katılan öğrencilere de spor malzemelerinin dağıtımı yapıldı. Bölge denetimi kapsamında Batman’a gelen Emniyet Başmüfettişi Davut Karakülah’ın da katıldığı programda konuşan Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç Güvenli geleceğimiz olan çocuklarımızı önemsiyoruz ve üzerlerinde gerçekten durmaya çalışıyoruz. İl Emniyet Müdürlüğü olarak asayişte, narkotikte, özellikle terörde tek bir amacımız var, ülkemizin birliğini bütünlüğünü korumak, çocuklarımızı suçtan uzak tutmak. İlgili şubemiz, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Spor İl Müdürlüğümüzün de ortak paydaşıyla bu tür projeleri yürütüyor” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=