Lütfen bekleyin..



Batman’a “Duble Yolda” üvey evlat muamelesi!

27 Eylül 2021, 16:23 - Okunma: 624

Batman - Bismil yolunda 10 km’lik kısım ile Hasankeyf yolundaki 10 km’lik tek şerit yolun duble yol yapılması için çalışmalar başlamazken, vatandaşlar Batman’ın giriş yollarının kente yakışmadığını ve yetkilileri duyarlılığa davet ettiler. Bismil Diyarbakır arasında bulunan Duble yolda yıllardır süregelen duble yol ve yenileme çalışmaları devam ederken,

 Batman Bismil arasında kalan 10 km’lik yolda programa alınmasına rağmen çalışma başlatılmaması tepkilere neden oluyor. Tek şerit olan yolda sık sık kazalar yaşanırken, çok sayıda vatandaş hayatını kaybetti.
Diyarbakır Karayolları Bölge Müdürlüğü Batman’daki yollara ilgisiz olurken, Diyarbakır bölgesinde bulunan yolları her yıl yeniliyor. Bismil Diyarbakır arasında halen 2 bölgede yol yapım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Diyarbakır Bismil arasındaki Duble yolu defalardır değiştiren Karayolları Batman Bismil arasındaki 10 km’lik yolu duble yol yapmaktan aciz gözüküyor.

Duble yolda üvey evlat muamelesi gören Batman’da vatandaşlar Batman Hasankeyf yolu çıkışı ve Batman Bismil yolu çıkışının duble yol yapılmasını istediler. Alınan bilgilere göre Batman Hasankeyf arasındaki 10 km’lik yolun duble yol yapılması için aylardır ihale yapılmasına rağmen halen bir türlü çalışmalar başlamadı. Batman Bismil yolu çıkışının ise programa alınmasına rağmen her hangi bir gelişme gözlenmiyor.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=