Lütfen bekleyin..



CHP’’li Yaşar’dan eğitime atama çağrısı

27 Eylül 2021, 16:19 - Okunma: 1002

CHP, 81 ilde eşzamanlı basın açıklaması yaptı. Batman’da İl Başkanı Hüseyin Yaşar tarafında kamuoyu ile paylaşılan basın açıklamasında, eğitimdeki sorunlar masaya yatırıldı.“KAYGILARIMIZ VAR”CHP il başkanı Hüseyin Yaşar tarafından yapılan ortak basın açıklamasında “Türkiye’de

salgın boyunca 2 milyon 316 bin öğrenci uzaktan eğitimin yürütüldüğü EBA sistemine ulaşamadı. 1 milyon 459 bin öğrenci ise internet erişimine sahip değil. Milli Eğitim Bakanlığı, salgın süresince ortaya çıkan öğrenme kaybının boyutlarını ölçme ve bu kaybın telafisi için derhal gerekli bilimsel çalışmaları başlatmalıdır. 6 Eylül 2021'de yüz yüze eğitim tekrar başladı. Ancak yetersizlikler nedeniyle eğitimin tüm paydaşlarında derin kaygılar ortaya çıktı. Okullarda ihtiyaç duyulan 101 bin yardımcı hizmet personeli halen atanmadı. Okullarımızda hijyenin korunması için bu atamalar derhal yapılmalı. Gerekirse Bakanlığa ek kaynak aktarılabilir” denildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=