Lütfen bekleyin..



Kavuş ve Demir ailesinin mutlu günü

26 Eylül 2021, 19:02 - Okunma: 1484

Batman’ın sevilen simalarından Belediye eski Çevre Kontrol Şube ve basın Müdürü ile Batman çevre gönüllüleri derneği eski Başkanı Recep Kavuş’un Elektronik Mühendisi kızı Elif Kavuş, İş adamı Ömer Demir’in Oğlu Elektrik Mühendisi Yusuf Demir’le dünya evine girdi.Genç çift için Güngör Palasta düğün yapıldı. Düğüne Esnaf Odası Başkanı Salih Kaplan ve yönetim kurulu, Batman Emekliler derneği şube Başkanı Hüseyin Ekmen, BATSO eski başkanı Osman Nasıroğlu,

iş adamı Ahmet Kavuş, Çetin İpekyüz, İlhan İpekyüz, Haşlamacı Mehmet Usta, Gazete sahibimiz Nimet Dal, Sonsöz gazetesi sahibi Ercan Atay,  iş adamları, Batman Çevre Gönüllüleri derneği başkanı Hasan Argunağa, Sivil toplum kuruluş temsilcileri, gazeteciler ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, dualar okundu. Daha sonra yemek ikramı yapıldı.

Genç çiftin nikahı Belediye evlendirme Müdürü nuri Turgut tarafından kıyılırken, nikah şahitliğini Emekliler derneği başkanı Hüseyin Ekmen, Batso eski başkanı ve iş adamı Osman Nasıroğlu, Batman Ticaret Borsası eski meclis başkanı iş adamı Muhittin Demir, gazeteci Hatice Türkan yaptı. Düğünde evlenme cüzdanını veren Osman Nasıroğlu genç çifti kutlayarak ömür boyu mutluluklar diledi. 

Düğüne ev sahipliği yapan Damadın babası Ömer Demir ile Gelinin babası Recep Kavuş davetlileri kapıda karşılayarak yakın ilgi ve alaka gösterdiler. Mahalli sanatçıların sahne aldığı düğünde davetliler gece geç saatlere kadar eğlendi. Kavuş ve Demir ailesi bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına ve yakınlarına teşekkür ettiler.Batman demokrat haber gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=