Lütfen bekleyin..



ASKON Başkanı Nasıroğlu güven tazeledi

25 Eylül 2021, 16:57 - Okunma: 585

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman şube başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu güven tazeledi.ASKON 4. Olağan Genel Kurulu pandemi nedeniyle delegelerin katılımı ile kısıtlı bir sayıda gerçekleştirildi.Çağlayan oto Lastik kaplama fabrikasındaki toplantıya ASKON Başkanı Mehmet Selman Nasiroğlu, Teşkilat başkan yardımcısı Nihat Çarboğa, genel merkez teşkilat yardımcısı Orhan

Güngörür, Askon Batman şubesi  başkan yardımcısı Ekrem Tüzün, Genç Askon  özel kalem Mustafa Cerit ve yönetim üyeleri katıldı. 
 ASKON yönetimi, yapacağı 4. Olağan genel kurulunu büyük bir şenlik ve geniş katılımlı bir şekilde yapmayı planladığını duyurmuştu. Ancak pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda katılımla gerçekleştirildi.

Burada konuşan ASKON Batman Şube Başkanı Nasıroğlu, "Öncelikle her birinizi şahsım ve camiamız adına en kalbi duygularımla selamlıyor, basın toplantımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), kurulduğu 1998 yılından bugüne yurt içi ve yurt dışında şube ve temsilcilik ağları ile 8 bin üye iş insanı ve 17 bin üye işletmesine ulaşmış, Türkiye'nin kamu yararına çalışan en güçlü Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olmuştur. 

Batman Şubesi olarak bizler de bu büyük camiamın bir parçası olmaktan büyük bir onur duymaktayız. ASKON, milletimizin hak ettiği refah seviyesine ulaşabilmesi için ülke genelinde topyekün kalkınmayı hedeflemiş bu doğrultuda teşkilatlanma ağını ülke sathında yaygınlaştırmıştır. 

Bu büyük camiamız genel kurul sürecine girmiş, şube genel kurullarını yurdun dört bir yanında şenlik havasında gerçekleştirmektedir. Batman şubesi olarak biz de ASKON'un vizyonuna yakışır bir şekilde 4. Olağan Genel Kurulu'nu büyük bir şenlik ve geniş katılımlı bir şekilde yapmayı planlamış ve bu şekilde duyurularımızı geçmiştik. Ne var ki, ilimizde covid-19 vakalarının yüksek seyrinin devam etmesi ve yoğun bakım ünitelerinin doluluk oranının fazla olması bizi insan sağlığını önceleyen bir karar almaya itti. 

Bu bağlamda ilimizdeki pandemi süreci nedeniyle genel merkezimiz ile gerçekleştirilen istişareler sonucu insan sağlığını önceleyerek, Batman Şubemiz 4. Olağan Genel Kurulunu delegelerimizin katılımı ile kısıtlı bir sayıda gerçekleştirmeyi uygun gördük. 

Bu kararımızdan ötürü Batman Kamuoyuna göstermiş oldukları anlayış için teşekkür ediyor, sizleri muhabbetle selamlıyor, sağlık dolu nice güzel günlerde buluşmayı Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" dedi. 

Program plaket takdimi ve toplu fotoğram çekimi ile sona erdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=