Lütfen bekleyin..



Kur’an kurslarında 2021-2022 eğitim yılı başladı

23 Eylül 2021, 15:50 - Okunma: 432

Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Eğitim-Öğretime başlayan 4-6 yaş Kur’an Kurslarının 2021-2022 yılı açılış etkinliklerine katıldı. Batman İl Müftüsü Turgut Erhan Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla 4-6 Yaş Kur’an kurslarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Batman İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş açılış etkinliklerinde miniklerle bir araya gelen İl Müftüsü Turgut Erhan; “Yeni bir eğitim-öğretim

yılına daha başlamış olmanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Çocuklarımız burada doğru bilgi ile Kur’an-ı Kerim ile tanışıp,Temel dini bilgileri, ibadetleri ve ahlaki değerleri öğreniyorlar. Kardeşliği, saygıyı, sevgiyi, dürüstlüğü, paylaşma ve dayanışmayı adeta yaşayarak öğrenmeye çalışıyorlar. Tüm bunların yanında kurslarımızda el becerileri başta olmak üzere fiziksel ve duygusal açıdan çocuklarımızın kendilerini geliştirebilecekleri etkinliklerde yapılmaktadır. Buraya çocuklarını gönderen anne babalar hayırlı evlat yetiştirmenin temelini burada atacaklar ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bu Kur’an kurslarımızda yetiştirmiş olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 2021-2022 Eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, öğreticilerimize, sevgili öğrencilerimize, velilerimize ve mesai arkadaşlarıma Cenab-ı Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum” dedi. İl Müftüsü Erhan, daha sonra 4-6 yaş Kur'an kursu sınıflarını gezerek incelemelerde bulundu, öğrencilerle bir süre sohbet edip çeşitli ikramlarda bulundu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=