Lütfen bekleyin..



Akademisyen Yazar Okçu öğrencilerle buluştu

22 Eylül 2021, 17:16 - Okunma: 576

Batman Valiliği himayelerinde Özel İdare Genel Sekreterliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Yazarlar Birliği Batman İl Temsilciliği iş birliğiyle hayata geçirilen "Okurlar Yazarlar Buluşuyor" projesi kapsamında Akademisyen Yazar Doç. Dr. Davut Okçu Batman Kız Anadolu Lisesi ve Fatih Anadolu Lisesi okuma gruplarıyla bir araya geldi.

"Okurlar Yazarlar Buluşuyor" projesi kapsamında Türkiye Yazarlar Birliği üyesi Batmanlı Akademisyen Yazar Doç. Dr. Davut Okçu ilk olarak Batman Kız Anadolu Lisesi okuma grubu öğrencileriyle ardından Fatih Anadolu Lisesi okuma grubu öğrencilerle buluştu. Buluşmada 'Karakter ve Değerler Eğitimi' adlı kitabı üzerine konuşmasını yapan Davut Okçu konuşmanın ardından öğrencilerin sorularını cevapladı. Kültürel ve Sosyal Sorumluluk kapsamında il merkezimizde ikamet eden 14-20 yaş grubu ortaöğretim öğrencilerinin genel kültürlerini geliştirmek, kitap okuma zevki kazandırmak, toplumsal ilişkilerinin kalitesini artırmak, okul hayatındaki başarılarını pekiştirmek, erdemli ve olgun bireyler olmaları amaçlanmakta. Ayrıca proje kapsamında yazarlarımızın kitaplarını okuyan öğrenciler, yazarlarımızla bir araya gelerek merak ettikleri konuları doğrudan kitabın yazarına sormaları hedeflenmiştir.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=