Lütfen bekleyin..



“Gelin biran önce sandığı koyalım”

22 Eylül 2021, 17:11 - Okunma: 449

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, bölge ziyaretleri kapsamında geldiği Batman'da parti binasında basına açıklamasında ülke gündemini değerlendirdi.Tekin açıklamasında vatandaşların ekonomik sıkıntılarını dile getirerek erken seçim çağrısında bulundu. Esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşların taleplerini dinleyen Tekin, ekonomik sorunlara dikkat çekti. Batman'a gelişinde

İl Başkanı Hüseyin Yaşar ve partililerce karşılanan CHP Milletvekili Tekin yanındaki heyetle birlikte parti binasında basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
“ZAMLAR VATANDAŞIN BELİNİ BÜKTÜ”
 Burada konuşan CHP  Milletvekili Tekin, “ Çok kritik süreçlerden geçiyoruz. Buradaki arkadaşlarımızın tabii hiç birisi üstüne alınmasın, zaman zaman medyamız milletin gerçek gündemiyle çok meşgul değiller. Bugün ekonomik sıkıntının hangi boyuta geldiğini vatandaşlarımız yaşayarak görüyor. Özellikle de Diyarbakır’da, Batman’da, Van’da, Mardin’de, bu ekonomik krizin hissedilir durumu batıya göre daha yüksek oldu. Batıda 40 dereceyse, maalesef buralarda 41-42 derece olduğunu görüyorsunuz. Tarımın durumunu anlatmama gerek var mı bilmiyorum.

Gübrenin 2 bin liradan 6 bin liraya çıktığı, elektrik faturalarının 200 liradan 800 liraya çıktığı, maliyetlerin en yüksek oranda olduğunu TÜİK verileri de hesaplamış. Üretimin sadece üretimdeki zammı yüzde 30-40’lara vardığı Tüik’in kendisi söylüyor.  Kısacası gördüğüm tablo şu: Bursa’da, İstanbul’da, Ankara’da, çeşitli bölgelerin tamamını gezerek gördüğüm manzara, evet bu iktidar miadını doldurmuştur. Önümüzdeki günlerde sandık gelecek, sandığı geciktirdikçe durumun daha vahim bir boyuta geleceğini de buradan ifade etmek istiyorum. Gelin biran önce sandığı koyalım.”dedi. Tekin ve beraberindeki heyet daha sonra esnaf ziyaretine çıkarak vatandaşın sorunlarını dinlediler.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=