Lütfen bekleyin..



Özdemir Batman Çayı ıslah çalışmalarını inceledi

22 Eylül 2021, 17:07 - Okunma: 397

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Batman Çayı Islah projesi 2.Kısım çalışmalarını yerinde inceleyerek DSİ Batman şube şefi ve firma yetkililerinden bilgi aldı.Özdemir yaptığı açıklamada; Tarım ve Orman Bakanımız ile yaptığımız görüşmelerde Batman Çayı ıslahı projesinin 2. Kısmı için çalışmalara başlanmasını talep etmiştik ve Batman Çayı ıslahı projesinin

 2. Kısım çalışmaları için ihale izni bakanlık tarafından verilmişti.Batman çayı ıslah projesi kapsamında 4 ila 9. Kilometrelik 1. Kısımda eksik kalan korkulukların 2. Kısım çalışmalarında tamamlanacağını belirten Özdemir, sağ ve sol sahilde yaz ve kış korkuluğu olmak üzere toplamda 20 kilometrelik korkuluk yapılacağını, ayrıca 9 ila 11. Kilometreler arasında taş tahkimatı ve dolgu işlerinin yapılacağını belirtti.
SASON’DA KÖY ZİYARETİNDE BULUNDU
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Sason ilçesine bağlı bazı köylerde temaslarda bulundu.Özdemir, beraberinde partililerle Çakırpınar, Sarıyayla, Derince, Kaleyolu ve Dikbayır köylerini ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Köy muhtarları ile de görüşen ve vatandaşların evlerine konuk olan  Özdemir, sorun ve talepleri dinledi. Özdemir, köylere götürülen hizmetlerle vatandaşların yaşam standardının çağ atladığını söyledi. " 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=