Lütfen bekleyin..



“Okullara alınacak 170 personel yetersiz”

20 Eylül 2021, 14:22 - Okunma: 606

Batman’daki 600’ü aşkın okula sadece 170 temizlik personelinin verilmesine tepki gösteren HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, hijyen ve temizliğe büyük önem verilmesi gereken hastalık ortamında az sayıda personelin verilmesinin büyük sıkıntı olduğunu söyledi.Vatandaşların bu konuda kendilerine sürekli şikâyette bulunduklarını vurgulayan Şahin, pandemiden önce 400 civarında

temizlik personelinin verilmesine rağmen temizliğe daha çok ihtiyacın duyulduğu böyle bir ortamda 170 personelin verilmesinin çelişki olduğunu ifade etti Pandemiden ötürü velilerin okullara alınmaması kararı alındığını anımsatan Şahin, okullara bunu denetleyecek güvenlik görevlilerinin verilmemesini de eleştirdi. Şahin, eksikliklerin bir an önce giderilmesini istedi.
“PANDEMİDEN ÖNCE 400, PANDEMİDE 170 PERSONEL”
Şahin, “2021-2022 eğitim-öğretim yılı hayırlısıyla başladı. Evlatlarımız, öğretmenlerimiz okullarıyla buluştular. Bu güzel bir gelişmedir.

Maalesef uzun bir süredir çocuklarımız bu eğitimden yoksun kaldılar. Batman’ımızda ilçelerle birlikte toplamda 600’ü aşkın okul mevcuttur. Pandemiden önce bu okullara 400’ü aşkın temizlik personeli alınmaktaydı. Fakat pandemi şartlarına rağmen maalesef toplamda 170 temizlik personelinin alınmasından söz ediliyor.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=