Lütfen bekleyin..



Milletvekili Özdemir, Hasankeyf’te köyleri ziyaret etti

19 Eylül 2021, 14:31 - Okunma: 422

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Hasankeyf ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.Özdemir sorunları kaynağında tespit etmek ve kısa sürede çözüme kavuşturmak için Karaköy, Uzundere, Tepebaşı, Çardaklı ve Aksu köylerini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Özdemir, ziyaret ettiği köylerde köy muhtarları ve vatandaşlarla sohbet etti, onların sorun ve taleplerini dinleyip ilgili yerlere aktardı

ÖZDEMİR VE GÜR YOĞUN TEMPODA ÇALIŞIYOR
. Vatandaşlar ise köylerini ziyaret ettiği, kendilerini dinlediği ve sorunların çözümü için gayret gösteren Milletvekili Özdemir'e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Özdemir, daha sonra Hasankeyf için önemli projelerden biri olan ve 10 bin metrekare alan üzerine kurulmaya başlanılan yeni kent meydanını inceledi.
ESNAFLA BULUŞTU,VATANDAŞIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı A. Akif Gür ve beraberindeki heyet mahalle, köy ve İlçe ziyaretlerinin ardından bu kez de esnaflarla buluştu. Özdemir ve Gür birinci cadde esnafı başta  olmak üzere eski çarşı merkezini dolaştı.

Özdemir ve Gür hayırlı işler temennisinde bulunduğu esnafın istek ve şikayetlerini dinledi. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Özdemir ve Gür tüm istekleri not aldırdırarak bir an önce hayata geçirilmesi için ilgili birimlerle iletişime geçti. Özdemir ve Gür, Sağlık mahallesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm için fikirlerine başvurmak amacıyla belirli bir program çerçevesinde mahalleleri ziyaret eden Özdemir ve Gür Sağlık Mahallesi sakinleri ile buluştu

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=