Lütfen bekleyin..



Marka Limanı dergisinin ilk sayısı çıktı

19 Eylül 2021, 14:14 - Okunma: 573

Batman’da faaliyet yürüten firma ve markaların yanı sıra ülke ve yerelde markalaşmış isimler yer alan Marka Liman’ı dergisinin ilk sayısı çıktı. İmtiyaz Sahipliğini Gazeteci Bulut Kutlu’nun yaptı dergi, 3 ay arayla basılıp, başta Batman olmak üzere, Güneydoğu Anadolu Bölgesi, ülkenin belirli şehirleri ve Irak’a dağıtımı yapılıp, firma ve markaların tanıtımı yapılacak.

 Marka Limanı sahibi Bulut Kutlu gazete sahibimiz Nimet Dal’ı ziyaret ederek marka limanı dergisinin ilk sayısını hediye etti. Dal, Kutlu’yu tebrik ederek yayın hayatında başarılar diledi.  
 Marka Limanı’nın web sitesinin altyapısının hazırlandığını belirten İmtiyaz Sahibi Bulut Kutlu, derginin sosyal platformlarda da aktif olacağını söyledi. Batman’ın böyle bir dergiye ihtiyacı olduğunu ifade eden Kutlu, “Dergimiz iş dünyası, istihdam, yatırım, genel kültür, tanıtım, haber, reklam, ticaret, röportaj, söyleyiş gibi konuları ele alıyor. Dergimiz Batman başta olmak üzere bölge illerine dağıtımı yapılacak.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=