Lütfen bekleyin..



Özdemir ve Gür İnşaatı devam eden Eğitim Yatırımlarını İnceledi

17 Eylül 2021, 13:03 - Okunma: 488

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A. Akif Gür, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani Batman’da yapımı devam eden eğitim okulları inşaatlarını ziyaret ederek mütahit firma yetkililerinden bilgi aldılar. Özdemir ve Gür Nato mevkiinde yapılan 8 derslik Anaokul inşaatı ve 12 derslikli özel uygulamalı eğitim okulu inşatlarında incelemede bulundu. Gür ve Özdemir MAN inşaat ZANAS İnşaat

 ortaklığıyla yapılan Okul inşaatlarında firma yetkilileri İnşaat Mühendisi Merdan Nasıroğlu ve Ömer Nasıroğlundan bilgi aldı. Yapımı hızla devam eden 2 okulda kaba inşaat tamamlanma aşamasına gelirken, 2 okulunda yılbaşında Milli eğitime teslim edileceği belirtildi. Özdemir ve Gür yaptıkları güzel çalışmadan dolayı firma yetkililerini tebrik ederek başarılar diledi. 
Batman'a kazandırılan yeni eğitim yatırımlarını inceleyen Özdemir ve Gür'e İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran da eşlik etti.

Çocukların ve idarecilerin sağlığının önemine değinen Özdemir ve Gür yaptıkları açıklamada, "Öğrencilerimiz okulu, öğretmenler de öğrencilerini  özledi. Okullarımızın açık kalması ve yüz yüze eğitimin devam edebilmesi için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu anlamda Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca hazırlanan "Covid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi" bizim için çok önemli bir yol göstericidir.

Bu rehber doğrultusunda hareket etmeli; maske, mesafe ve temizlik kurallarına da özen göstermeliyiz. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımızla el ele vererek bu süreci yürütecek ve okullarımızın güvenle eğitim-öğretime devam edebilmesi için gayret göstereceğiz" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=