Lütfen bekleyin..



Milletvekili Özdemir'den Tekstil Kent'e ziyaret

16 Eylül 2021, 13:45 - Okunma: 1078

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A. Akif Gür Batman eski tekel binasında bulunan tekstil kenti ziyaret etti.Fabrikaları gezen ve çalışanlar ile sohbet eden Özdemir ve Gür, işletme sahiplerinden üretim aşaması ve ürünler hakkında bilgi aldı. İşçilerle selamlaşıp kolaylıklar dileyen ve çalışanların talep ile düşüncelerini dinleyen Özdemir ve Gür, gazetecilere açıklamada bulundu.

Muhalefetin sırf demagoji olsun diye bir yandan hükümeti işsizlik rakamları üzerinden eleştirdiğini diğer yandan yatırımlara karşı çıktığını belirten Özdemir ve Gür , karşılarında yatırımcılar arasında kimlik siyaseti güderek ayrımcılık yapan 'sermaye faşisti' muhalefet olduğunu kaydetti.

AK Parti hükümetinin, Türkiye'nin dört bir yanına yatırım götürmek için insanüstü gayret gösterdiğine işaret eden Özdemir ve Gür,

"Özellikle de terörden çok çekmiş bu bölgemizde  gençlerin ve kadınların istihdamını önceleyen projeler yürütüyoruz. Bu projeleri fikir aşamasından hayata geçinceye kadar her adımda titizlikle takip ediyoruz. Batmanımızın ufkunu genişletecek projelerle, şehrimizi sanayi ve tekstil  üretiminde söz sahibi bir il haline getirmek için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=