Lütfen bekleyin..



Üniversite’de derslerin Yüzde 60’ı yüz yüze olacak

14 Eylül 2021, 15:02 - Okunma: 263

Batman Üniversitesinin tüm akademik birimleri ile görüşen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemine ilişkin fikir alışverişinde bulunduğu ziyaretlerini tamamladı. 9-10 Eylül 2021 tarihlerinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi,

Teknoloji Fakültesi, Teknik Eğitim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi akademik personeli ile bir araya gelen Prof. Dr. İdris Demir, üniversitemizin yeni akademik yıla yönelik çalışma takvimini ve ulaşılması planlanan hedeflerini anlattı. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Döneminin başarılı geçmesini, tüm öğretim elemanlarının da bu sürece azami gayretle destek vereceğine inancının tam olduğunu belirten Prof. Dr. İdris Demir, yeni akademik dönem için alınan senato kararlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akademik takvim içerisinde belirlenen tarihlere özen gösterilmesini ve planlamaların bu takvim çerçevesinde yapılması gerektiğini kaydeden Rektör Demir sözlerine şu şekilde devam etti: “Yaşanan salgınla birlikte online eğitim artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Biz de senatomuzda alınan karar gereği hibrit eğitim modeli uygulamaya karar verdik ve derslerin yüzde 40’ını online yüzde 60’ını ise yüz yüze olarak işleyeceğiz. Pandemiye yönelik tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve kampüsümüz öğrencilerimiz için hazır. Kurallara uyulması hassasiyetle üzerinde durduğumuz konulardan biri.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=