Lütfen bekleyin..



Excimer Lazer tedavisi Batman’da

12 Eylül 2021, 14:38 - Okunma: 875

Özel Batman Dünya Hastanesi, bölgede bulunmayan son teknolojiyle donatılmış 5 milyon değerindeki Excimer Lazer Tedavisinde kullanılan göz cihazını Batman halkının hizmetine sundu.Ottoman Cafe’de başarılı Göz doktoru Op. Dr. Yalçın İşcan’ın yanı sıra Hastanenin Genel Müdürü Memduh Duman, Mesul Müdür Rafet Tok, Op. Dr. Abdullah Yavuz, Tıbbı Direktör Tuncer Toklu ve Halkla İlişkiler Müdiresi Hanife Sedef Işık ile Yerel ve ulusal basınla bir araya geldi.

İŞCAN’DAN GÖZ TEDAVİSİNDE BAŞARI

Toplantıda Op. Dr. Yalçın İşcan, cihazın tanıtımını yaptı. Halk arasında göz çizdirme ameliyatı olarak da bilinen Excimer Lazer tedavisinin, dünyada 30 yılı aşkın süredir güvenle kullanıldığını ifade eden Bu hizmeti Batman’a getirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.
TEDAVİ İÇİN BÜYÜKŞEHİRLERE GİDİLMEYECEK
Birçok hastanın Ankara ve İstanbul gibi büyük şehir hastanelerine gitmekten kurtulduğunu belirten Op. Dr. Yalçın İşcan konuşmasında "Bu tedavinin uygulanabilmesi için 18 yaşını geçmiş olmak, son 1 yılda gözlük numarasının değişmemiş olması ve kornea tabakasının yapısal özelliklerinin lazere uygun olması gereklidir.

Bu tedavide İki tedavi yöntemi olan hem NOTOUCH hem de LASIK yöntemini kliniğimizde en son standartlarda gerçekleştiriyoruz. Kullandığımız cihaz dünyanın en hızlı ve en güvenilir cihazı diyebilirim, en fazla 20 saniyede en büyük numaraları dahi sıfırlayabilmektedir.” diye konuştu.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=