Lütfen bekleyin..



Kurtaran, okul ziyaretlerine devam ediyor

09 Eylül 2021, 15:57 - Okunma: 316

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul ziyaretleri kapsamında Petrol Ortaokulu ve GAP İlkokulunu ziyaret etti.İlk olarak Petrol Ortaokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Okul Müdürü Muhammed AKSOY'dan yüz yüze eğitim ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra sınıfları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, öğrencilerle bir süre sohbet edip

öğrencilerin, maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmelerini istedi. 
DYK KURSLARINA KATILIN
Öğrencilere bol bol kitap okumalarını da tavsiye eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran 8. Sınıf öğrencilerinden okulda verilecek olan DYK (Destekleme ve Yetiştirme Kursları)'ya katılmalarını istedi. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran daha sonra okul bünyesinde eğitim veren anasınıflarını ziyaret ederek minik öğrencilerle bir süre sohbet edip öğretmenlerden bilgi aldı.  Öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Kurtaran, havaların güzel olduğu eğitim süreci içinde minik çocuklar için sınıf yerine açık alanda etkinlikler yapılmasını istedi. Petrol Ortaokul ziyaretinin ardından GAP ilkokuluna geçen Kurtaran teneffüste olan öğrencilerle okulun bahçesinde bir süre sohbet edip okul idarecilerinden bilgi aldı.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=