Lütfen bekleyin..



Rektör Demir; ‘Hibrit eğitim modeli uygulayacağız’

09 Eylül 2021, 16:50 - Okunma: 620

Kurum içi ilişkileri önemseyen ve belirli aralıklarla birim ziyaretleri gerçekleştirmeye özen gösteren Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Akademik Birim Toplantıları kapsamında 7-8 Eylül 2021 tarihlerinde akademik personel ile bir araya geldi. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının hem üniversite personeline hem de öğrencilere hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasına

başlayan Rektör Demir, 13 Eylül 2021 tarihinde eğitim hayatına başlayacak olan üniversitemizin başarılı bir süreç geçirmesini diledi. 
Üniversitemiz senatosu tarafından ön lisans, lisans ve lisansüstü programlarda 13 Eylül 2021 tarihinde başlayacak olan eğitim-öğretim faaliyetlerinin Hibrit Eğitim Modeli (yüzde 60 yüz -yüze-yüzde 40 çevrim içi) ile yürütülmesine karar verildiğini açıklayan Rektör Demir, sınıflarda derslerin işlenme yöntemlerine ve uyulması gereken pandemi kurallarına ilişkin akademik personeli bilgilendirdi. 


‘ÜNİVERSİTEMİZ VE ŞEHRİMİZE KATKI SAĞLAYACAĞIZ’
Prof. Dr. İdris Demir “Şehrimizin kaynaklarını kurum ve kuruluşlarla yaptığımız iş birlikleri sonucunda aktif kullanmak ve bu faydayı öğrencilerimize de sunmak istiyoruz. Bu nedenle TPAO ve TÜPRAŞ ile görüşmelerimiz sürüyor. Yakın zamanda TPAO ile bir protokol imzalayacağız. Bu protokollerin her biri hem öğrencilerimize hem üniversitemize hem de şehrimize önemli katkılar sunacaktır..”
‘BATMAN TEKNOKENT BİNASI HIZLA YÜKSELİYOR’
Batman TEKNOKENT Binasının hızla yükseldiğini ve inşaat çalışmalarını yakından takip ettiklerini anlatan Rektör Demir, TEKNOKENT Binasının yalnızca inşaatı ile değil mevzuatıyla ilgili de çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Hacettepe Üniversitesi ile kurumsal bir iş birliği protokolü imzaladıklarını kaydeden Prof. Dr. İdris Demir hedeflerini kamuoyuyla paylaştı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=