Lütfen bekleyin..



Gür, tekstil fabrikasını ziyaret eti

09 Eylül 2021, 16:41 - Okunma: 869

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür beraberinde Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylaniyle birlikte bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Kozluk İlçesine ziyarette bulundu.Başkan Gür ve Başkan Geylani ilçede faaliyet gösteren ve 80 kişiyi istihdam eden tekstil fabrikasını ziyaret etti. Fabrikayı gezen ve çalışanlar ile sohbet eden Gür, yetkililerden üretim aşaması ve

 ürünler hakkında bilgi aldı. İşçilerle selamlaşıp kolaylıklar dileyen Gür, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Devletin destek ve teşvikleri sayesinde sanayide ve tekstil sektöründe  ciddi bir hareketliliğin yaşandığına dikkati çeken Gür, son yıllardaki yatırımların da katkısıyla binlerce  kişinin istihdam edildiğini bildirerek, yeni yatırımlarla bu sayının hızla artacağını söyledi. Türkiye'nin son yıllarda ciddi manada bir büyüme içinde olduğunu kaydeden Gür, her bakanlığın işsizliğin istihdama dönüştürülmesi için ayrı ayrı yatırım fırsatı sunduğunu vurguladı. Devletin sağladığı desteklerin hızla yatırıma dönüşmeye başladığını anlatan Gür, bu sayede istihdamın da arttığını kaydetti. İşçiler kendilerine desteklerini  esirgemeyen Başkan Gür ve ekibine  teşekkür etti. Gür ve heyeti daha sonra vefat eden vatandaşların ailelerini ziyaret ederek taziyelerini bildirdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=