Lütfen bekleyin..



TEKNOGENÇ KOLEJİ EĞİTİM MARKASI

05 Eylül 2021, 12:36 - Okunma: 826

1988 yılından bu yana Eğitim Öğretim faaliyetlerinde hizmet veren Eğitimci-İş adamı Cuma DİŞİKIRIK halen Kozluk ve Siirt merkezde olmak üzere Rüzgar Koleji , Özel Kozluk Teknokent Koleji, Özel Siirt Teknokent Koleji Mesleki Teknik Anadolu lisesi, VIP C9 Kurs Merkezi, Özel C1 Kurs Merkezi, Hedef Akşam Lisesi ve Batman Akşam Lisesi olarak eğitim alanında özel öğretim kurumları bulunmaktadır.

Cuma DİŞİKIRIK “Teknokent Koleji” adıyla franchising olarak devam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi isim sözleşmesini fesh edip 06.09.2021 tarihinden itibaren Marka tescili kendisine ait olan “TEKNOGENÇ KOLEJİ” ile devam edeceğini belirtmiştir.

“Akademik ve Mesleki Eğitimin Merkezi” sloganıyla TEKNOGENÇ KOLEJİ MTAL okulunun hedef olarak ilk amacının “Üretim üssü” olduğunu belirlemiştir. Şimdilik Kozluk ve Siirt’te bulunan Teknogenç Kolejleri’nin temkinli ve istikrarlı bir şekilde büyümesi için çalışmalarının devam ettiğini belirten Cuma DİŞİKIRIK amacının Gençlerin gönüllerine girip sahipleneceği bir kolej olmak olduğunu belirtmiştir. DİŞİKIRIK ayrıca “Şu an için okulumuzda Elektrik Elektronik Alanı, Gıda Teknolojileri alanı ve Sağlık hizmetleri alanlarında hizmet verilmekte olup bu alanlarda ve okullarımıza kazandıracağımız yeni alanlarda tek amacımızın öğrencilerimize Akademik Başarı, Mesleki başarı, yabancı dil öğretimi, yurt içi ve yurt dışı nitelikli staj eğitimi ve yurt dışı istihdam konusunda gençlere hak ettikleri kaliteli eğitimi ve imkanlara sahip olmasına yardımcı olmaktır.” belirtti.

Bünyesinde 145 çalışanı bulunan eğitim kurumlarında 2021-2022 Eğitim Öğretim sezonunda daha kaliteli ve başarılı bir sezon olması için Covid-19 tedbirleri kapsamında alındığını ve yüz yüze eğitim için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtmiştir. Batman ve Kozluk’ta hizmet veren tüm eğitim kurumlarına ve yöneticilerine eğitime sundukları katkıdan dolayı teşekkür ederek 2021-2022 eğitim Öğretim sezonunu ilimize, ülkemize hayırlı ve uğurlu gelmesini başarılı bir sezon olmasını temenni etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=